Results 1 to 2 of 2

Thread: New User - useability issues

  1. #1
    Join Date
    Feb 2019
    Location
    Philadelphia, PA
    Posts
    10
    My Cars
    1996 BMW M3 Coupe

    New User - useability issues

    Just registered and posted a car for sale. Having trouble adding pictures to a post (no "manage attachment" option when I created the new post. Looked through FAQs, searched, read rules, but..... after reading about what options SHOULD be available, I see no "email" or "private message" or "manage attachments" whenever attempting to post a reply. Note that I am not attempting to use "quick reply", since that does not allow adding pics, but "regular reply" always opens the "quick reply" edit box anyway - without allowing me to add pictures/files. Is there something wrong with my account setup? I attempted to find how to contact the "administrator" directly but could not find any instructions for how to do so.

    I had formerly considered myself to be semi-intelligent but am apparently due for a downgrade. Any help would be appreciated.
    Last edited by Alpitlum; 02-20-2019 at 03:24 PM.

  2. #2
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Japan
    Posts
    44,788
    My Cars
    11/88 E32 750iL+98 E36M3
    You posted the ad 2 times actually, one has been deleted by another moderator, here is the other one https://www.bimmerforums.com/forum/s...n-Philadelphia
    As you have less than 10 posts, there are limitations, be patient when posting, as the post will not show up immy, up to 10 posts the posts have to be manually approved by a moderator, forum software spam-o-matic.
    Pics you can upload on a free upload server and post the links in your F/S thread
    SHOGUN'S TRICKS AND TIPS FOR THE SEVEN SERIES
    http://twrite.org/shogunnew/topmenu.html

Similar Threads

  1. Starting Issue (And a hello from new user)
    By MikeD520i in forum 1988 - 1996 (E34)
    Replies: 3
    Last Post: 08-11-2011, 08:47 AM
  2. MK Motorsport, new user
    By jhleung in forum Tire & Wheel Forum sponsored by The Tire Rack
    Replies: 17
    Last Post: 08-02-2002, 03:02 AM
  3. New car alarm issue??
    By triksterut in forum Car Audio & Electronics sponsored by Bavsound
    Replies: 4
    Last Post: 06-14-2002, 11:01 PM
  4. New user record yet again!
    By fredo in forum General BMW sponsored by Intercity Lines
    Replies: 4
    Last Post: 07-10-2001, 07:47 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •